Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Nieuwsbericht

  18 november 2020

  CORONA UPDATE: DUBBELEN EN TRAINEN MET 4 PER BAAN MAG WEER

 • Grote Clubactie 2020

  19 september 2020

  Vanaf zaterdag 19 september gaan we loten verkopen van de Grote Clubactie! Help jij mee om onze clubkas te spekken, zodat we nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven?

  Clubactie loten Jeugd KLTV Krommenie • De Setzetsels is flink vernieuwd in lay-out, in content en met een nieuw team. Door onze website was veel informatie dubbel in de Setzelsels en soms zelfs achterhaald. Kortom, tijd voor een nieuwe wending. Met een nieuw team hebben we gebrainstormd en download hier het nieuwe resultaat.

  De Setzetsels wordt voor en door jou opgesteld. Dus mis je nog zaken of heb je nog leuke ideeën? Mail ons direct! Redactie.setzetsels@kpnmail.nl

  Uiteraard blijven we de belangrijkste informatie gewoon delen, maar ligt er ook meer nadruk op historie, nieuwe leden, op resultaten, op fun, op jeugd en Padel. Door Corona zijn een aantal van deze topics in deze editie niet vertegenwoordigd. Bij een volgende editie en indien actueel, zullen deze weer worden meegenomen.

  We zijn heel benieuwd naar de reacties.

 • Blog Voorzitter

  19 april 2020

  Blog April- Wat een vreemde periode zo in deze Corona tijd. Normaal gesproken is het een drukte van belang op ons sportpark en nu hangen de netten troosteloos naar beneden. Ik hoop dat alle leden deze periode goed doorkomen en gezond blijven. Dat is het belangrijkste natuurlijk. Hopelijk komt er de komende periode verandering in deze situatie. Het bestuur volgt de ontwikkelingen op de voet en staat in nauw contact met de KNLTB en de andere tennisverenigingen in de Zaanstreek.

Sponsoren

Evert bruijns
Beku Krommenie
Drukkerij Stetyco
Heijne Krommenie
LEEF
Fit Krommenie
AFP
Willems

Realisatie: verenigingenweb