Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

  • Op 4 oktober jl. was de finale van de Rabobank Clubkas Campagne in het Zaantheater. Ook KLTV viel in de prijzen door de stemmen die door de leden van de Rabobank op KLTV waren uitgebracht. Op de finale avond mocht het bestuur een geldprijs in ontvangst nemen van EUR 1064,53-. Fantastisch natuurlijk!

  • Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering van maart 2018 aan u is gemeld, is het voornemen om onze huidige kunstgrasbanen op korte termijn te gaan vervangen. Als bestuur hebben wij een commissie aangesteld, die een adviesrapport zou uitbrengen aan het bestuur met hierin de volgende onderwerpen:

  • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  • Blog Voorzitter

    01 juli 2018

    September 2018- Mijn tweede blog item als voorzitter van KLTV. Iedereen is weer terug van vakantie en de gezellige drukte is weer terug op ons park. Het Lobbietoernooi was weer gezellig en geslaagd! Ook dit jaar helaas weer wat minder inschrijvingen, maar de avonden en het slotweekend waren desondanks gezellig druk. 

Activiteiten

Bekijk alles

Sponsoren

Tempo Doeloe
Foto van Wijk
hvms
le credit sportif
Apollo
Carre
Willems
Huitema Tegels

Realisatie: verenigingenweb