Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Er wordt sinds de opening van het nieuwe complex in september 019 2alweer volop getennist én gepadeld op de nieuwe banen. Hoogste tijd voor een eerste toernooitje in 2020 na het succes van het toernooi eind november 2019.

 • Blog Voorzitter

  29 november 2019

  November 2019- Trots als een pauw! Zo voelen wij ons als bestuur als we zien hoe het park er nu uitziet. Diverse bezoekers en toeschouwers overladen ons met complimenten. Het ziet er dan ook geweldig uit en de padelbanen worden zeer intensief gebruikt. Wat ons betreft een aanwinst en een goede investering!

 • Padel in Nederland

  11 november 2019

  Mooi nieuws! De NPB en de KNLTB zijn in goede verstandhouding in gesprek om padel in Nederland gezamenlijk op de kaart te zetten. Een eerste stap is een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien in 2020.

 • Klaverjassen

  02 juli 2019

 • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

Sponsoren

Evert bruijns
Gifts en drinks
Rue du saint
LEEF
Valverde
Attack
First Lady
hvms

Realisatie: verenigingenweb