Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Jeugdclubkampioenschappen

  06 september 2019


  Jeugd Clubkampioenschappen
  De Jeugd clubkampioenschappen vinden plaats van 18 t/m 28 sept. 2019.  
  Het toernooi staat online op www.toernooi.nl (JCK 2019 Krommenie) en de inschrijving is geopend! 
  In de jongste categorie (rood) wordt er gespeeld op vrijdagmiddag 27 sept. (enkel) en op zaterdag 28 sept. (dubbel + finales).  

 • Clubkampioenschappen 2019

  04 september 2019

 • Blog Voorzitter

  04 september 2019

  Sept 2019- Bijna klaar!! En dan bedoel ik uiteraard de renovatie van de tennisbanen, de realisatie van het nieuwe hekwerk en de padelbanen! Sinds week 31 wordt er hard gewerkt om ons park weer een nieuw uiterlijk te geven naar de toekomst toe. Er is uiteindelijk door het bestuur i.s.m. de padelcommissie besloten om 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld. Bij de realisatie van het oorspronkelijke plan zou er zeer weinig ruimte over blijven tussen de minibanen, padelbanen en baan 6. Tevens zouden we dan een stuk van de volkstuinvereniging moeten opeisen, omdat daar de officiële erfgrens loopt van onze grond. En die ruimte zouden we nodig hebben gehad voor de realisatie van het oorspronkelijke idee. Aangezien we op goede voet willen blijven leven met de tuindersvereniging en we liever meer ruimte willen hebben tussen de banen is het besluit dus genomen om ‘slechts’ 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld.

 • Baanrenovatie 2019

  04 september 2019

  Nog een paar dagen en dan is ons park weer als nieuw; 6 nieuwe kunstgrasbanen en 2 padelbanen. Vanaf 9 september kan er weer volop gespeeld worden. Met een klik op de foto zie je alvast een voorproef.

 • Klaverjassen

  02 juli 2019

Sponsoren

Willems
VGN
Tamme Boer
Verantwoord bewegen
Groot Schoenen
First Lady
Hans Knijnenberg
le credit sportif

Realisatie: verenigingenweb