Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

  • Zondag 16 december was het dan zo ver: een groep van 20 KLTV leden verzamelden zich bij TV Neckslag om kennis te maken met Padel Tennis. De accountmanager van de KNLTB (Frank Neering) had 2 trainers geregeld om onze leden de eerste beginselen van Padel Tennis bij te brengen. Onder hun bezielende leiding startten allereerst de heren van KLTV en een uur later waren de dames aan de beurt.

  • Op 17 december  (maandag a.s.) vindt er wederom een Buitengewone Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering willen wij u informeren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot Padel Tennis bij KLTV.

  • Bridge Middag

    05 december 2018

  • Op 5 december werd een 3-jarig sponsorcontract ondertekent tussen Bert van Vulpen Makelaars en KLTV. De Zaanse ondernemer zal vanaf 1 januari 2019 KLTV ondersteunen, waarbij de focus wordt gelegd op de jeugd. Er ligt enige historie binnen onze tennisvereniging van Bert. Zijn vader, Joop van Vulpen, was oprichter van de Krasse Knarren en als klein jongetje kwam Bert zelf regelmatig op onze club. Bert zelf vindt het dan ook erg leuk dat hij zich kon verbinden aan onze vereniging!

  • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

Activiteiten

Bekijk alles

Sponsoren

Groot Schoenen
Auke de Boer
Carre
Gifts en drinks
First Lady
Da Marcello
Bos en Olgers
Tempo Doeloe

Realisatie: verenigingenweb