Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Nieuwsbericht

  24 mei 2020

  Aanvullen informatie/aanvullingen voor tennis en padel
  Vanaf het moment dat ons tennispark weer open gaat per 11 mei a.s. voor onze seniorenleden staat veiligheid voorop. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook een aantal maatregelen gehanteerd, waarmee onze leden en trainer op een veilige manier kunnen gaan sporten. Deze aanvullende richtlijnen zijn samengesteld door de KNLTB in samenwerking met verenigingsfunctionarissen en leraren en gelden ook bij KLTV.

 • Ook dit jaar hebben wij een Zomer Challenge bij KLTV Krommenie. Met ingang van 1 juni 2020 kunnen Zomerleden zich weer inschrijven..... • De Setzetsels is flink vernieuwd in lay-out, in content en met een nieuw team. Door onze website was veel informatie dubbel in de Setzelsels en soms zelfs achterhaald. Kortom, tijd voor een nieuwe wending. Met een nieuw team hebben we gebrainstormd en download hier het nieuwe resultaat.

  De Setzetsels wordt voor en door jou opgesteld. Dus mis je nog zaken of heb je nog leuke ideeën? Mail ons direct! Redactie.setzetsels@kpnmail.nl

  Uiteraard blijven we de belangrijkste informatie gewoon delen, maar ligt er ook meer nadruk op historie, nieuwe leden, op resultaten, op fun, op jeugd en Padel. Door Corona zijn een aantal van deze topics in deze editie niet vertegenwoordigd. Bij een volgende editie en indien actueel, zullen deze weer worden meegenomen.

  We zijn heel benieuwd naar de reacties.

 • Blog Voorzitter

  19 april 2020

  Blog April- Wat een vreemde periode zo in deze Corona tijd. Normaal gesproken is het een drukte van belang op ons sportpark en nu hangen de netten troosteloos naar beneden. Ik hoop dat alle leden deze periode goed doorkomen en gezond blijven. Dat is het belangrijkste natuurlijk. Hopelijk komt er de komende periode verandering in deze situatie. Het bestuur volgt de ontwikkelingen op de voet en staat in nauw contact met de KNLTB en de andere tennisverenigingen in de Zaanstreek.

 • Sinds kort is KLTV Adidas Padel Club dealer! Via de webshop kunnen de leden met een unieke code het complete Adidas Padel assortiment bestellen met 10% standaard korting op de adviesverkoopprijs. De producten worden gratis verzonden. Maandelijks ontvangt de vereniging 10% van de totaal verkochte artikelen.

Sponsoren

Auke de Boer
Marc Lange
Sport-tenniscentrum-uitgeest
Beku Krommenie
Smit sport trofeeen
Baderie
Drukkerij Stetyco
Fit Krommenie

Realisatie: verenigingenweb