Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Het toernooi (JCK 2020) vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie (8 t/m 15 augustus 2020). Je kunt je vanaf nu inschrijven via: Ik doe mee aan de Clubkampioenschappen!

  Er staan naast tennis diverse leuke activiteiten op het programma zoals een Bingo, de BBQ en overige sportieve activiteiten.

  Doe gezellig mee en schrijf je snel in vóór 1 augustus a.s.!

 • Nieuwsbericht

  22 juni 2020

  Op dit moment worden er steeds meer stappen gezet in de versoepeling van de Corona-maatregelen. En dat is mooi, want hiermee komt onze club k steeds meer op gang. Wij hebben de afgelopen week gezien dat jullie als KLTV-lid de richtlijnen goed in acht hebben genomen en daar zijn wij trots op! Ondanks deze lastige tijd, gaan wij er zeer goed mee om, top!

 • Ook dit jaar hebben wij een Zomer Challenge bij KLTV Krommenie. Met ingang van 1 juni 2020 kunnen Zomerleden zich weer inschrijven..... • De Setzetsels is flink vernieuwd in lay-out, in content en met een nieuw team. Door onze website was veel informatie dubbel in de Setzelsels en soms zelfs achterhaald. Kortom, tijd voor een nieuwe wending. Met een nieuw team hebben we gebrainstormd en download hier het nieuwe resultaat.

  De Setzetsels wordt voor en door jou opgesteld. Dus mis je nog zaken of heb je nog leuke ideeën? Mail ons direct! Redactie.setzetsels@kpnmail.nl

  Uiteraard blijven we de belangrijkste informatie gewoon delen, maar ligt er ook meer nadruk op historie, nieuwe leden, op resultaten, op fun, op jeugd en Padel. Door Corona zijn een aantal van deze topics in deze editie niet vertegenwoordigd. Bij een volgende editie en indien actueel, zullen deze weer worden meegenomen.

  We zijn heel benieuwd naar de reacties.

Sponsoren

Bos en Olgers
Beku Krommenie
Heijne Krommenie
hvms
Vonksports
Baderie
LEEF
Hans Knijnenberg

Realisatie: verenigingenweb