Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • 55 Plus Minus Toernooi

  03 augustus 2018

 • Van 20 t/m 22 juli 2018 veranderde het Agathepark in Krommenie in een camping voor buurtbewoners. Het initiatief ‘Buurtcamping’ bestaat al vijf jaar, maar tot dusver niet in de Zaanstreek, dit jaar kwam daar verandering in. Het idee is dat buurtbewoners elkaar op een andere manier leerden kennen. Buren die vanwege het geld niet op vakantie gingen, konden uiteraard ook op de camping terecht.

 • Blog Voorzitter

  01 juli 2018

  Mijn eerste blog als nieuwe voorzitter. Spannend! Na ruim 20 jaar heeft Gerard Schavemaker afscheid genomen als voorzitter en ik hoop dat ik hem op een eervolle manier kan doen vervangen! Als nieuwe voorzitter is mijn streven om de club gezond en stabiel te houden. De landelijke tendens is dat het ledenaantal bij tennisclubs aan het dalen is. Als bestuur zullen wij proberen dit tegen te gaan met nieuwe initiatieven.

 • Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd.

  Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel.

  Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment

  De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet NoomDe voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1)

  Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was.

  Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3)

  Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2)

  Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht.

  Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

Sponsoren

Slagerij Donker
Huitema Tegels
Tamme Boer
Auke de Boer
Gifts en drinks
Piet Kerssens
Foekens
Fit Krommenie

Realisatie: verenigingenweb