Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

 • Blog Voorzitter

  01 juli 2018

  November 2018- Hier schrijft een zeer contente voorzitter! Wij hebben op 12 oktober jl. een zeer goede opkomst gehad op onze bijzondere ledenvergadering. Maar liefts 61 leden waren aanwezig om kritische vragen te stellen inzake de toekomstige investering die we als club moeten doen in nieuwe banen, hekwerk en LED-verlichting. Geweldig dat leden van verschillende leeftijden aanwezig waren op deze avond. Alle voorstellen zijn door de leden geaccordeerd en voor ons als bestuur betekent dit dat we nu verder kunnen! Vanaf 1 januari 2019 hebben we als KLTV verschillende nieuwe vormen van contributie en zeer binnenkort doen wij communicatie uit op welke manier u kunt switchen van contributievorm. De notulen staan inmiddels in de setzetsel en kunt u hier ook nog nalezen! 
  Setsetzel met Notulen BLV

 • Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd.

  Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel.

  Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment

  De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet NoomDe voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1)

  Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was.

  Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3)

  Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2)

  Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht.

  Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

Activiteiten

Bekijk alles

Sponsoren

Smit sport trofeeen
Nobby Roth
Attack
Evert bruijns
Heijne Krommenie
Groentehandel Johan
Piet Kerssens
Havenrijk

Realisatie: verenigingenweb