Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Zomer Challenge

  08 mei 2019

  Zomerchallenge van start!

  Op 1 juni 2019 gaat bij KLTV de Zomerchallenge van start: het nieuwe lidmaatschap met een duur van vier maanden. De ‘zomerleden’ kunnen voor een bedrag van € 59 tot en met september (dit jaar t/m oktober, vanwege de renovatieplannen in augustus) tennissen bij de club.

  De 'zomerleden' krijgen een tijdelijke pas van de KNLTB zodat ze aan het Lobbietoernooi, de clubkampioenschappen en andere open toernooien kunnen deelnemen. Ook worden ze uitgenodigd voor een clinic van Auke/Max en deelname aan het Aardbeientoernooi.

  Inschrijven kan via deze link: Ja, ik wil graag lid worden van KLTV Krommenie

 • Blog Voorzitter

  14 april 2019

  April 2019- De afgelopen maanden is er best veel gebeurd! De kantine heeft een mooie metamorfose ondergaan en ziet er weer strak uit. Voor de hal hebben we ook nog een leuk idee in petto. Daar wordt nu hard aan gewerkt. De ALV van 2019 ligt inmiddels al weer achter ons, maar 1 om zeker nog even bij stil te staan. Naast het feit dat we enkele leden in het zonnetje hebben gezet, hebben we een besluit kunnen nemen over Padel. Dankzij de fantastische bijdragen van Honig-Laanfonds, Rabobank Coöperatie Fonds en het Schipholfonds is het financieel haalbaar om 2 padelbanen te gaan realiseren en een Beach tennisveld. Een nieuw hoofdstuk zal worden toegevoegd aan de historie van onze mooie club!

 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl. zijn twee leden van onze vereniging in hetr zonnetje gezet. De KLTV-bokaal is deze avond uitgereikt aan Han Lieshout. Als motivatie heeft het bestuur onder andere aangegeven dat Han op zeer waardevolle wijze de clubbelangen van KLTV heeft behartigd tijdens de inkoop van de kantinevoorraad en de contacten met de verschillende leveranciers. Tevens heeft Han het  inplannen van de bardiensten op zich genomen na het vertrek van een voormalig commissielid en heeft dit persoonlijk in goede banen weten te leiden.

 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl heeft het bestuur de leden een positief advies gegeven om over te gaan tot de realisatie van de 2 padelbanen en 1 beach tennisveld. De aanwezigen leden hebben tijdens de vergadering ingestemd met dit advies. Dit jaar zal de realisatie nog plaatsvinden, mede dankij de financiele bijdragen van het Schipholfonds, het Honig Laan fonds en het Rabobank Coöperatiefonds. Volgens planning zal de realisatie tezamen met de renovatie van de tennisbanen plaatsvinden in augustus van dit jaar.

Activiteiten

Bekijk alles

Sponsoren

Havenrijk
Gerard Klitsie
Piet Kerssens
Attack
Vonksports
Da Marcello
Hans Knijnenberg
Van Zaanen

Realisatie: verenigingenweb