Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Beste Competitiespelers,

  De nieuwe Technische Commissie wil dit jaar wederom de competitie gezamenlijk en gezellig met jullie afsluiten! De TC organiseert daarom voor alle competitiespelers, jeugd & Senioren, alsook hun trouwe aanhang en supporters, een Barbecue! Dit willen we doen op zondag 3 juni 2018. Inschrijving is verplicht en kan via de aanvoerders van de teams.

  Zondag 3 juni is de laatste dag van de voorjaarscompetitie 2018. We zullen als TC proberen te zorgen dat het wedstrijdprogramma thuis om ca 18:00 klaar is. Voor de teams die uit spelen, zullen we het verzoek indienen bij de diverse verenigingen of onze teams in de ochtend mogen starten zodat iedereen op tijd terug kan zijn in Krommenie.
  Wil jij met je team ook komen? Geef je dan via je aanvoerder op voor deze afsluiting. De kosten voor deze afsluiting zijn EUR 7,50 p.p. voor senioren en EUR 5,00 p.p. voor kinderen.

  Tijdens deze afsluiting zullen de kampioenen van dit voorjaar in het zonnetje worden gezet. Aangezien op zondag zullen enkele teams de laatste ronde spelen, zullen deze teams ervoor moeten zorgen dat het kampioensschap in de voorlaatste ronde worden binnengehaald.

  Laat onze competitieleider daarom voor 26 mei a.s. weten of jouw team aanwezig is en zo ja, met hoeveel personen. Dit kan door een mailtje te sturen naar vcl.tc@kltv-krommenie.nl. Alleen opgave per mail wordt geaccepteerd en verwerkt! Betaling zal plaatvinden door middel van een TIKKIE die door Cees Meijn verzonden zal worden naar de aanvoerders.

  Zondag 3 juni ziet er als volgt uit:

  15:30 uur                   Borrel staat klaar!
                                     Laatste wedstrijden
  rond 17:30 uur           BBQ

  We hopen jou, je team en de trouwe supporters te mogen begroeten op deze middag!

  Groetjes,

  De Technische Commissie van KLTV
  Coen Büdgen
  Marcel Haarhuis
  Cees Meijn
  Gemma Vroom

 • De eerste training van de Blauwe Jeugd is een feit. Maar liefst 7 kinderen van 4 en 5 jaar oud hebben kennis gemaakt met de tennissport. Ze krijgen twee gratis proeftrainingen en kunnen zich dan aanmelden als lid. Het lidmaatschap voor deze jeugd is bij KLTV gratis tot 6 jaar. Er is geen inschrijfkosten bij de KNLTB en worden alleen de trainingkosten tegen kostprijs in rekening gebracht. Heeft u kinderen of kleinkinderen in deze leeftijdscatagorie meld ze dan aan om het tennis te beleven. Onze trainer Max had er veel zin in en vond het erg leuk. Ook de eerste reacties van de kinderen en de ouders aan de kant waren erg leuk en enthousiast.

 • Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd.

  Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel.

  Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment

  De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet NoomDe voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1)

  Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was.

  Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3)

  Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2)

  Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht.

  Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

Sponsoren

Tamme Boer
Bos en Olgers
Valverde
Da Marcello
Caron
Vonksports
Heijne Krommenie
Groot Schoenen

Realisatie: verenigingenweb