Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Sinds kort is KLTV Adidas Padel Club dealer! Via de webshop kunnen de leden met een unieke code het complete Adidas Padel assortiment bestellen met 10% standaard korting op de adviesverkoopprijs. De producten worden gratis verzonden. Maandelijks ontvangt de vereniging 10% van de totaal verkochte artikelen.

 • Sinds het treffen van de maatregelen inzake de strijd tegen het coronavirus, en het stilleggen van en zelfs verbod op alle sportactiviteiten, zijn wij hard aan de slag gegaan om de leden te voorzien van informatie en de gevolgen van de maatregelen voor de activiteiten bij KLTV.

 • Blog Voorzitter

  29 november 2019

  November 2019- Trots als een pauw! Zo voelen wij ons als bestuur als we zien hoe het park er nu uitziet. Diverse bezoekers en toeschouwers overladen ons met complimenten. Het ziet er dan ook geweldig uit en de padelbanen worden zeer intensief gebruikt. Wat ons betreft een aanwinst en een goede investering!

 • Padel in Nederland

  11 november 2019

  Mooi nieuws! De NPB en de KNLTB zijn in goede verstandhouding in gesprek om padel in Nederland gezamenlijk op de kaart te zetten. Een eerste stap is een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien in 2020.

 • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

Sponsoren

Valverde
Smit sport trofeeen
Adrie Jonk
AFP
Carre
Foekens
Gifts en drinks
le credit sportif

Realisatie: verenigingenweb