Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Uitgelicht

Nieuwsberichten

 • Padel in Nederland

  11 november 2019

  Mooi nieuws! De NPB en de KNLTB zijn in goede verstandhouding in gesprek om padel in Nederland gezamenlijk op de kaart te zetten. Een eerste stap is een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien in 2020.

 • Er wordt sinds de opening van het nieuwe complex in september alweer volop getennist én gepadeld op de nieuwe banen. Hoogste tijd voor een eerste toernooitje in die nieuwe sport bij de club.

 • Pietentennis

  11 november 2019

 • Blog Voorzitter

  04 september 2019

  Sept 2019- Bijna klaar!! En dan bedoel ik uiteraard de renovatie van de tennisbanen, de realisatie van het nieuwe hekwerk en de padelbanen! Sinds week 31 wordt er hard gewerkt om ons park weer een nieuw uiterlijk te geven naar de toekomst toe. Er is uiteindelijk door het bestuur i.s.m. de padelcommissie besloten om 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld. Bij de realisatie van het oorspronkelijke plan zou er zeer weinig ruimte over blijven tussen de minibanen, padelbanen en baan 6. Tevens zouden we dan een stuk van de volkstuinvereniging moeten opeisen, omdat daar de officiële erfgrens loopt van onze grond. En die ruimte zouden we nodig hebben gehad voor de realisatie van het oorspronkelijke idee. Aangezien we op goede voet willen blijven leven met de tuindersvereniging en we liever meer ruimte willen hebben tussen de banen is het besluit dus genomen om ‘slechts’ 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld.

 • Klaverjassen

  02 juli 2019

Sponsoren

Gerard Klitsie
Ron ten Broek
Tempo Doeloe
Sport en Vrije tijd
Kapsalon Ingrid
Attack
Auke de Boer
Piet Kerssens

Realisatie: verenigingenweb