Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Jeugd

Voor de jeugdleden worden er gedurende het hele jaar activiteiten georganiseerd. De jeugdcommissie van KLTV is hiervoor verantwoordelijk en organiseert alles wat er met jeugd te maken heeft, vanaf het lid worden tot en met het organiseren van evenementen, toernooien en feestjes voor alle jeugdleden tot 18 jaar.

De leden van de Jeugdcommissie vindt je hier.

Clubkamp
Voorgaande jaren vond het clubkamp altijd plaats in het weekend voorafgaand aan de clubkampioenschappen maar dit jaar doen we het anders: het clubkamp wordt vanouds georganiseerd door het Whoznext team en vindt plaats voor de zomervakantie. Dit jaar is het thema ? , met spannende proeven en leuke spellen. Ook gaan we gezellig slapen op de baan. Durf jij deze strijd aan? Geeft je dan snel op!

Wie? voor de KLTV-jeugd van groep 4 t/m de brugklas
Wanneer? NTB
Hoe laat? NTB
Kosten? € 7,50 p.p
Wat mee te nemen? luchtbed, slaapzak, tennisracket, toiletspullen, droge kleren, pyjama en een goed humeur!

Voor de ouders zouden jullie misschien wat lekkers willen maken voor het avondeten?
Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in door een mail te sturen naar trainerskltv@gmail.com. Vermeld daarin je naam, leeftijd, tel.nr en bijzonderheden (bijv. suikerziekte, vegetariër enz.)

Hans Boermeestertoernooi
Hans Boermeester toernooi was weer geslaagd. Ongeveer evenveel deelnemers als vorig jaar. Iedereen heeft zijn/haar stinkende best gedaan om het toernooi te winnen. De finale dag was zonovergoten en zijn de winnaars in een 2e zonnetje gezet met een prijs na mooie wedstrijden en veel strijd.

 

Sponsoren

Groentehandel Johan
Meijn kremers
LEEF
Ron ten Broek
Groot Schoenen
Sport-tenniscentrum-uitgeest
Valverde
Verantwoord bewegen

Realisatie: verenigingenweb