Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Jeugd

Voor de jeugdleden worden er gedurende het hele jaar activiteiten georganiseerd. De jeugdcommissie van KLTV is hiervoor verantwoordelijk en organiseert alles wat er met jeugd te maken heeft, vanaf het lid worden tot en met het organiseren van evenementen, toernooien en feestjes voor alle jeugdleden tot 18 jaar.

De leden van Jeugdcommissie vindt je hier.

Clubkamp op 1 en 2 juli 2017!
Voorgaande jaren vond het clubkamp altijd plaats in het weekend voorafgaand aan de clubkampioenschappen maar dit jaar doen we het anders: het clubkamp wordt vanouds georganiseerd door het Whoznext team en vindt plaats voor de zomervakantie en wel op 1 en 2 juli! Dit jaar is het thema expeditie Robinson, met spannende proeven en leuke spellen. Ook gaan we gezellig slapen op de baan. Durf jij deze strijd aan? Geeft je dan snel op!

Wie? voor de KLTV-jeugd van groep 4 t/m de brugklas
Wanneer? zaterdag 1 juli tot zondag 2 juli
Hoe laat? 1 juli beginnen we om 12 uur en het clubkamp eindigt op 2 juli om 11 uur
Kosten? € 7,50 p.p
Wat mee te nemen? luchtbed, slaapzak, tennisracket, toiletspullen, droge kleren, pyjama en een goed humeur!

Voor de ouders zouden jullie misschien wat lekkers willen maken voor het avondeten?
Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in door een mail te sturen naar trainerskltv@gmail.com. Vermeld daarin je naam, leeftijd, tel.nr en bijzonderheden (bijv. suikerziekte, vegetariër enz.)

Minibanen
De minibanen zijn bijna gereed. Na de oplevering door de aannemer mogen de banen in gebruik worden genomen. De minibanen worden officieel geopend en dat staat nu gepland voor 28 mei aanstaande. Dat is gelijktijdig met de afsluitende BBQ van de voorjaarscompetitie. Dan is het lekker druk en krijgt het de aandacht die het verdient. Hoe, wie en wat wij doen met de opening blijft nog een verassing. Zet deze datum alvast in de agenda.

Hans Boermeestertoernooi
Hans Boermeester toernooi was weer geslaagd. Ongeveer evenveel deelnemers als vorig jaar. Iedereen heeft zijn/haar stinkende best gedaan om het toernooi te winnen. De finale dag was zonovergoten en zijn de winnars in een 2e zonnetje gezet met een prijs na mooie wedstrijden en veel strijd.


 

 

 

 

Sponsoren

Baderie
Havenrijk
hvms
Apollo
Huitema Tegels
Verantwoord bewegen
Slagerij Donker
LEEF

Realisatie: verenigingenweb