U bent hier:

Goed om te weten

Wanneer je lid bent van KLTV dan zijn er een aantal spelregels die binnen de club worden gehanteerd, te weten:

  • Alle jeugdleden die bij aanvang van de wintertraining nog geen 17 jaar zijn, kunnen de wintertraining bij de jeugd volgen.
  • De jeugdselectie wordt in september apart benaderd. Zij moeten wel het formulier invullen voor de wintertraining en alle verhinderingen vermelden. De selectietraining komt hier dus als extra training bij. De selectietrainingen vinden plaats op woensdag en donderdag.
  • Voor onze jongste jeugdleden wordt de zaal van de Crommenije afgehuurd. Zij kunnen er de eerste tennisbeginselen onder de knie te krijgen. Bal- en slagvaardigheidslessen zijn altijd op woensdagmiddag tussen 14.00 uur -15.30 uur. Van oktober tot de voorjaarsvakantie trainen zij in de gymzaal. Daarna vinden de trainingen plaats bij KLTV.
  • Twee of drie keer per week trainen is mogelijk, maar alleen indien er ruimte is in het lesschema en indien er een passende groep is voor het niveau waarop je speelt.
  • Het schema voor de wintertraining loopt automatisch door als schema voor de zomertraining, tenzij het jeugdlid voor 1 maart aangeeft dat er een wijziging gewenst is. Het initiatief voor een dergelijke wijziging ligt bij de jeugdleden.
  • Indien je het lidmaatschap van KLTV wilt opzeggen, moet je dit voor 1 decemberschriftelijk bij de ledenadministratie (ledenadm@kltv-krommenie.nl) doen. Je kunt je dan niet inschrijven voor de wintertraining.

Sponsoren