Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Tot en met augustus worden de banen gerenoveerd en worden er 2 padelbanen aangelegd. Nieuwsgierig? Volg hier de werkzaamheden met weer nieuwe foto's!

  Lees meer
 • Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  Juni 2019- De competitie zit er alweer op en de zomer komt eraan! De competitie is gelukkig zonder calamiteiten verlopen. Het weer zat best mee dit jaar. De afsluitende BBQ was wederom een topevenement. Maar liefst 160 deelnemers dit jaar en het weer zat ook goed mee. Hulde voor de TC die de organisatie op zich nam. Enkele kampioenteams werden door Cees Meijn/TC in het zonnetje gezet en kregen een aandenken van de club.

  Lees meer
 • Op 1 juni 2019 gaat bij KLTV de Zomerchallenge van start: het nieuwe lidmaatschap met een duur van vier maanden. De ‘zomerleden’ kunnen voor een bedrag van € 59 tot en met september (dit jaar t/m oktober, vanwege de renovatieplannen in augustus) tennissen bij de club. De 'zomerleden' krijgen een tijdelijke pas van de KNLTB zodat ze aan het Lobbietoernooi, de clubkampioenschappen en andere open toernooien kunnen deelnemen. Ook worden ze uitgenodigd voor een clinic van Auke/Max en deelname aan het Aardbeientoernooi. Inschrijven kan via deze link: Ja, ik wil graag lid worden van KLTV Krommenie

  Lees meer
 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl. zijn twee leden van onze vereniging in hetr zonnetje gezet. De KLTV-bokaal is deze avond uitgereikt aan Han Lieshout. Als motivatie heeft het bestuur onder andere aangegeven dat Han op zeer waardevolle wijze de clubbelangen van KLTV heeft behartigd tijdens de inkoop van de kantinevoorraad en de contacten met de verschillende leveranciers. Tevens heeft Han het  inplannen van de bardiensten op zich genomen na het vertrek van een voormalig commissielid en heeft dit persoonlijk in goede banen weten te leiden.

  Lees meer
 • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 maart jl heeft het bestuur de leden een positief advies gegeven om over te gaan tot de realisatie van de 2 padelbanen en 1 beach tennisveld. De aanwezigen leden hebben tijdens de vergadering ingestemd met dit advies. Dit jaar zal de realisatie nog plaatsvinden, mede dankij de financiele bijdragen van het Schipholfonds, het Honig Laan fonds en het Rabobank Coöperatiefonds. Volgens planning zal de realisatie tezamen met de renovatie van de tennisbanen plaatsvinden in augustus van dit jaar.

  Lees meer
 • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

  Lees meer
 • Het bestuur heeft op 5 februari 2019 een 3-jarig sponsorcontract getekend met Tennis Direct. Via Tennis Direct wordt de sponsorkleding van de jeugd- en seniorenselectie aangeschaft en de prijzen van het open toernooi en andere toernooien. Tevens worden de tennisballen voor de trainers en competitie via Tennis Direct afgenomen.

  Lees meer
 • Zondag 16 december was het dan zo ver: een groep van 20 KLTV leden verzamelden zich bij TV Neckslag om kennis te maken met Padel Tennis. De accountmanager van de KNLTB (Frank Neering) had 2 trainers geregeld om onze leden de eerste beginselen van Padel Tennis bij te brengen. Onder hun bezielende leiding startten allereerst de heren van KLTV en een uur later waren de dames aan de beurt.

  Lees meer
 • Op 5 december werd een 3-jarig sponsorcontract ondertekent tussen Bert van Vulpen Makelaars en KLTV. De Zaanse ondernemer zal vanaf 1 januari 2019 KLTV ondersteunen, waarbij de focus wordt gelegd op de jeugd. Er ligt enige historie binnen onze tennisvereniging van Bert. Zijn vader, Joop van Vulpen, was oprichter van de Krasse Knarren en als klein jongetje kwam Bert zelf regelmatig op onze club. Bert zelf vindt het dan ook erg leuk dat hij zich kon verbinden aan onze vereniging!

  Lees meer

Sponsoren

Slagerij Donker
Verantwoord bewegen
Tempo Doeloe
VBK
Kapsalon Ingrid
Carre
Attack
Vonksports

Realisatie: verenigingenweb