Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Het bestuur heeft op 5 februari 2019 een 3-jarig sponsorcontract getekend met Tennis Direct. Via Tennis Direct wordt de sponsorkleding van de jeugd- en seniorenselectie aangeschaft en de prijzen van het open toernooi en andere toernooien. Tevens worden de tennisballen voor de trainers en competitie via Tennis Direct afgenomen.

  Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  Januari 2019- We zitten alweer in 2019. Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad en fijne feestdagen. Inmiddels hebben we de nieuwjaarsreceptie achter ons gelaten. Tijdens de receptie hebben we onze nieuwe Jeugdhoek geopend. De jeugd kan nu gamen in de Lobbie op de playstation en op de Wii. De donatie van de Rabobank Clubkas Campagne hebben we hiervoor gebruikt en de verbouwing is door Cees Meijn en Jan Roth gedaan. Deze mannen hebben tevens onze bar in de Lobbie onder handen genomen. Deze heeft ook een aardige upgrade gekregen. Top mannen!

  Lees meer
 • Op 17 december jl. vond er een Buitengewone Ledenvergadering plaats waarin de leden gevraagd werd om enkele besluiten te nemen ten aanzien van Padel Tennis.

  Lees meer
 • Zondag 16 december was het dan zo ver: een groep van 20 KLTV leden verzamelden zich bij TV Neckslag om kennis te maken met Padel Tennis. De accountmanager van de KNLTB (Frank Neering) had 2 trainers geregeld om onze leden de eerste beginselen van Padel Tennis bij te brengen. Onder hun bezielende leiding startten allereerst de heren van KLTV en een uur later waren de dames aan de beurt.

  Lees meer
 • Op 5 december werd een 3-jarig sponsorcontract ondertekent tussen Bert van Vulpen Makelaars en KLTV. De Zaanse ondernemer zal vanaf 1 januari 2019 KLTV ondersteunen, waarbij de focus wordt gelegd op de jeugd. Er ligt enige historie binnen onze tennisvereniging van Bert. Zijn vader, Joop van Vulpen, was oprichter van de Krasse Knarren en als klein jongetje kwam Bert zelf regelmatig op onze club. Bert zelf vindt het dan ook erg leuk dat hij zich kon verbinden aan onze vereniging!

  Lees meer
 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

Hans Knijnenberg
Valverde
Smit sport trofeeen
Tamme Boer
Vonksports
Kang Wah
Da Marcello
Heijne Krommenie

Realisatie: verenigingenweb