Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering van maart 2018 aan u is gemeld, is het voornemen om onze huidige kunstgrasbanen op korte termijn te gaan vervangen. Als bestuur hebben wij een commissie aangesteld, die een adviesrapport zou uitbrengen aan het bestuur met hierin de volgende onderwerpen:

  Lees meer
 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  Lees meer
 • Lees meer
 • Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  September 2018- Mijn tweede blog item als voorzitter van KLTV. Iedereen is weer terug van vakantie en de gezellige drukte is weer terug op ons park. Het Lobbietoernooi was weer gezellig en geslaagd! Ook dit jaar helaas weer wat minder inschrijvingen, maar de avonden en het slotweekend waren desondanks gezellig druk. 

  Lees meer
 • Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd. Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel. Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet Noom.  De voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1) Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was. Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3) Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2) Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht. Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

Baderie
Piet Kerssens
VGN
Willems
Carre
Meijn kremers
Vonksports
Huitema Tegels

Realisatie: verenigingenweb