Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Sinds kort is KLTV Adidas Padel Club dealer! Via de webshop kunnen de leden met een unieke code het complete Adidas Padel assortiment bestellen met 10% standaard korting op de adviesverkoopprijs. De producten worden gratis verzonden. Maandelijks ontvangt de vereniging 10% van de totaal verkochte artikelen.

  Lees meer
 • Sinds het treffen van de maatregelen inzake de strijd tegen het coronavirus, en het stilleggen van en zelfs verbod op alle sportactiviteiten, zijn wij hard aan de slag gegaan om de leden te voorzien van informatie en de gevolgen van de maatregelen voor de activiteiten bij KLTV.

  Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  November 2019- Trots als een pauw! Zo voelen wij ons als bestuur als we zien hoe het park er nu uitziet. Diverse bezoekers en toeschouwers overladen ons met complimenten. Het ziet er dan ook geweldig uit en de padelbanen worden zeer intensief gebruikt. Wat ons betreft een aanwinst en een goede investering!

  Lees meer
 • Mooi nieuws! De NPB en de KNLTB zijn in goede verstandhouding in gesprek om padel in Nederland gezamenlijk op de kaart te zetten. Een eerste stap is een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien in 2020.

  Lees meer
 • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

  Lees meer
 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

VBK
Huitema Tegels
Caron
Tamme Boer
Kapsalon Ingrid
Heijne Krommenie
Groentehandel Johan
AFP

Realisatie: verenigingenweb