Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Lees meer
 • KrAs-toernooi

  Jeugdscommissie

  KRAS Jeugd Tennis Toernooi in de herfstvakantie De inschrijving voor het jaarlijkse KRAS Jeugd Tennis Toernooi, een van de gezelligste jeugd tennistoernooien in de Zaanstreek, is weer geopend. Dit toernooi wordt gespeeld in de herfstvakantie van woensdag 23 t/m vrijdag 25 oktober en staat garant voor drie dagen vol tennisplezier. Inschrijving staat open voor jeugd tennissend op recreatief dan wel prestatief niveau. De speelcategorieën zijn: rood, oranje, groen en geel. De enige voorwaarde is dat je lid bent van één van de tennisverengingen in de Zaanstreek of Wormer. Het toernooi wordt gespeeld op de banen van TV Assendelft, De Cromme Bal en KLTV. Deze drie verenigingen zijn gelegen in Krommenie en Assendelft en organiseren samen dit toernooi. Van die twee plaatsnamen is dus ook de naam van het toernooi van afgeleid.

  Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  Sept 2019- Bijna klaar!! En dan bedoel ik uiteraard de renovatie van de tennisbanen, de realisatie van het nieuwe hekwerk en de padelbanen! Sinds week 31 wordt er hard gewerkt om ons park weer een nieuw uiterlijk te geven naar de toekomst toe. Er is uiteindelijk door het bestuur i.s.m. de padelcommissie besloten om 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld. Bij de realisatie van het oorspronkelijke plan zou er zeer weinig ruimte over blijven tussen de minibanen, padelbanen en baan 6. Tevens zouden we dan een stuk van de volkstuinvereniging moeten opeisen, omdat daar de officiële erfgrens loopt van onze grond. En die ruimte zouden we nodig hebben gehad voor de realisatie van het oorspronkelijke idee. Aangezien we op goede voet willen blijven leven met de tuindersvereniging en we liever meer ruimte willen hebben tussen de banen is het besluit dus genomen om ‘slechts’ 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld.

  Lees meer
 • Lees meer
 • Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

  Lees meer
 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

Kapsalon Ingrid
Havenrijk
Van Zaanen
Attack
Gifts en drinks
Hans Knijnenberg
Foto van Wijk
Evert bruijns

Realisatie: verenigingenweb