Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Op 21 juni a.s. verzorgden onze trainers een sportdag voor basisschool De Komeet op ons park. Op drie banen werden de kinderen vermaakt door onze trainers met diverse tennis oefeningen. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag!

  Lees meer
 • Afgelopen zondag 27 mei is heren 1 kampioen geworden in de landelijke tweede klasse. Na degradatie vorig jaar uit de eerste klasse waren de heren er op gebrand om dit jaar kampioen te worden en terug te keren naar de eerste klasse. Zij hebben woord bij daad gevoegd en hebben in de zesde competitie ronde al het kampioenschap behaald!

  Lees meer
 • De eerste training van de Blauwe Jeugd is een feit. Maar liefst 7 kinderen van 4 en 5 jaar oud hebben kennis gemaakt met de tennissport. Ze krijgen twee gratis proeftrainingen en kunnen zich dan aanmelden als lid. Het lidmaatschap voor deze jeugd is bij KLTV gratis tot 6 jaar. Er is geen inschrijfkosten bij de KNLTB en worden alleen de trainingkosten tegen kostprijs in rekening gebracht. Heeft u kinderen of kleinkinderen in deze leeftijdscatagorie meld ze dan aan om het tennis te beleven. Onze trainer Max had er veel zin in en vond het erg leuk. Ook de eerste reacties van de kinderen en de ouders aan de kant waren erg leuk en enthousiast.

  Lees meer
 • Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd. Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel. Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet Noom.  De voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1) Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was. Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3) Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2) Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht. Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

Carre
Bos en Olgers
Groot Schoenen
Caron
Van Zaanen
Ron ten Broek
Sport en Vrije tijd
Adrie Jonk

Realisatie: verenigingenweb