Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

 • Op 17 december jl. vond er een Buitengewone Ledenvergadering plaats waarin de leden gevraagd werd om enkele besluiten te nemen ten aanzien van Padel Tennis.

  Lees meer
 • Zondag 16 december was het dan zo ver: een groep van 20 KLTV leden verzamelden zich bij TV Neckslag om kennis te maken met Padel Tennis. De accountmanager van de KNLTB (Frank Neering) had 2 trainers geregeld om onze leden de eerste beginselen van Padel Tennis bij te brengen. Onder hun bezielende leiding startten allereerst de heren van KLTV en een uur later waren de dames aan de beurt.

  Lees meer
 • Op 5 december werd een 3-jarig sponsorcontract ondertekent tussen Bert van Vulpen Makelaars en KLTV. De Zaanse ondernemer zal vanaf 1 januari 2019 KLTV ondersteunen, waarbij de focus wordt gelegd op de jeugd. Er ligt enige historie binnen onze tennisvereniging van Bert. Zijn vader, Joop van Vulpen, was oprichter van de Krasse Knarren en als klein jongetje kwam Bert zelf regelmatig op onze club. Bert zelf vindt het dan ook erg leuk dat hij zich kon verbinden aan onze vereniging!

  Lees meer
 • Sinds kort is KLTV Krommenie te vinden op de  vernieuwde Club App van de KNLTB. De oude App is nog steeds te gebruiken maar gaat binnenkort verdwijnen. De nieuwe club App van de KNLTB biedt voor jpu als lid de volgende features:

  Lees meer
 • Blog Voorzitter

  Mark Sijthoff

  November 2018- Hier schrijft een zeer contente voorzitter! Wij hebben op 12 oktober jl. een zeer goede opkomst gehad op onze bijzondere ledenvergadering. Maar liefts 61 leden waren aanwezig om kritische vragen te stellen inzake de toekomstige investering die we als club moeten doen in nieuwe banen, hekwerk en LED-verlichting. Geweldig dat leden van verschillende leeftijden aanwezig waren op deze avond. Alle voorstellen zijn door de leden geaccordeerd en voor ons als bestuur betekent dit dat we nu verder kunnen! Vanaf 1 januari 2019 hebben we als KLTV verschillende nieuwe vormen van contributie en zeer binnenkort doen wij communicatie uit op welke manier u kunt switchen van contributievorm. De notulen staan inmiddels in de setzetsel en kunt u hier ook nog nalezen! Setsetzel met Notulen BLV

  Lees meer
 • Vanaf 1 augustus 2015 zal het niet meer mogelijk zijn om met muntgeld te kunnen betalen bij onze tennisvereniging. Vanaf dat moment wordt er alleen nog maar afgerekend met een PIN betaling of via het KLTV bondspasje wat men van te voren kan uploaden. Dit kan via de kassa in de Lobbie of via Ideal worden gedaan.

  Lees meer

Sponsoren

Evert bruijns
Havenrijk
Baderie
Marc Lange
Hans Knijnenberg
LEEF
hvms
VGN

Realisatie: verenigingenweb