Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Laatste nieuws

 • Op zaterdag 7 december 2019 zal er voor alle nieuwe leden een 'nieuwe leden toernooi' georganiseerd worden.
  Meer info hierover ontvangt u via Auke de Boer.
 • Voor (nieuwe en bestaande) leden bestaat er een Padel Whatsappgroep, die inmiddels al ruim 40 enthousiastelingen kent. Hierin worden regelmatig padelwedstrijden gepland. Mocht u dit ook willen dan kunt u een berichtje sturen aan Jules Tabak (06 51449220). Hij zal u dan toevoegen aan deze groep.
 • De padelcommissie bestaat momenteel officieel uit Jules Tabak, Robert Berkeley en Job Smit.
  Wij zoeken nog een aantal enthousiastelingen die ook wat willen betekenen voor de club in het algemeen en padel in het bijzonder. Dit kunnen kleine dingen zijn als helpen bij 1 of meerdere interne toernooitjes,of meedenken in de organisatie van bepaalde evenementen. U bent meer dan van harte welkom! Aanmelden kan via Job Smit (06 38748946) of Jules Tabak (06 51449220).
 • Eerder berichtten wij u dat de NPB en de KNTLB niet op goede voet met elkaar staan. Onlangs is bekend gemaakt dat de NPB en de KNLTB (meer) samen gaan werken om padel in Nederland goed op de kaart te zetten. Een eerste stap is een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien in 2020. Hiermee is er duidelijkheid voor alle padelspelers en kunnen zij in hun eigen regio en op hun eigen niveau meer wedstrijden spelen. | 
  Eind november kan volgens planning de wedstrijdkalender gepresenteerd worden. Meer informatie daarover vindt u op https://www.knltb.nl/nieuws/2019/11/npb-en-knltb-introduceren-gezamenlijke-wedstrijdkalender-2020/
  |
 • Onlangs is er een oproep gekomen om U op te geven voor de voorjaarscompetitie 2020.  Met het nieuwe 'samensmelten' van de NPB en de KNLTB volgt er binnenkort meer info, inclusief de verschillende competitievormen, -data etc. Hou daarom uw email goed in de gaten. Heeft u geen team maar wilt u toch spelen? Geen probleem! U kunt zich opgeven en wij zullen ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk wordt ingedeeld. Op dit moment hebben we al 3 teams die zich hebben opgegeven maar er is zeker ruimte voor meer.
   
 • Wilt u graag padellen met iemand die nog niet lid is? Introduceés zijn van harte welkom. Wilt u er wel voor zorgen dat introduceegeld (€5 pp) betaald wordt! Let u er echter wel op dat dat op dit moment enkel voor de weekenden bedoeld is. 
  Op de doordeweekse dagen krijgen de bestaande leden voorrang, om op deze manier iedereen binnen de club de ruimte te geven kennis te maken met deze sport.

Sponsoren

Slagerij Donker
Kapsalon Ingrid
First Lady
Da Marcello
Gifts en drinks
Valverde
Heijne Krommenie
VBK

Realisatie: verenigingenweb