Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nieuwsbericht

Op dit moment worden er steeds meer stappen gezet in de versoepeling van de Corona-maatregelen. En dat is mooi, want hiermee komt onze club k steeds meer op gang. Wij hebben de afgelopen week gezien dat jullie als KLTV-lid de richtlijnen goed in acht hebben genomen en daar zijn wij trots op! Ondanks deze lastige tijd, gaan wij er zeer goed mee om, top!

Kleedkamers
Vanaf 15 juni jl. mochten de sanitaire voorzieningen op de buitensportaccommodaties weer gebruikt worden. Het verbod op het gebruikmaken van de gemeenschappelijke toilet- en douchegelegenheden zijn opgeheven en dit houdt dus in dat de kleedkamers en toiletten weer toegankelijk zijn voor onze leden.

Lobbie en terras weer open
Vanaf 1 juli aanstaande gaan zowel  e kantine als het terras weer open onder voorbehoud van de goedkeuring van de gemeente. Na goedkeuring van de gemeente zullen wij een tekening van de nieuwe inrichting met u delen. Om e.e.a. goed te kunnen reguleren worden de tafels genummerd en hiermee gekoppeld aan de baannummers waarop gereserveerd/gespeeld is. Op deze manier kun je altijd even nazitten als je klaar bent met tennissen. Dit geldt dan voor maximaal een uur, want dan komt in principe de volgende groep van de baan af. Mocht er geen groep na u komen dan kan langer van de tafel gebruik worden gemaakt. Wij verzoeken iedereen zich hier ook aan te houden. Op deze manier kan degene die kantinedienst heeft het goed in de gaten houden.

Reserveren van de banen
Vanaf 1 juli aanstaande is het weer mogelijk om de banen te reserveren bij de afhangzuil in de Lobbie. Tot deze tijd dienen de banen nog via de ClubApp gereserveerd te worden. Gezien de positieve reacties van de leden hebben wij besloten om (voorlopig) de tijdsreservering van 1 uur te handhaven. Ons verzoek blijft om maximaal 1 reservering per dagdeel  te maken zodat iedereen aan bod komt om te tennissen of de padellen.

Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering (ALV) hebben wij gepland op vrijdag 4 september a.s.. Op dit moment bekijken wij nog of dit in de Lobbie kan of dat wij uitwijken naar een andere locatie met meer capaciteit. Naast de mogelijkheid om de ALV fysiek te komen bezoeken, hebben wij besloten om de ALV ook digitaal aan te bieden. Wij informeren u nog nader op welke manier dit zal plaatsvinden.

Tot slot
Het bestuur wijst u er nog steeds op dat de veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen nog steeds van toepassing zijn. Voer daarom onderstaande maatregelen altijd uit:

 • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
 • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD).
 • Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest): minimaal 14 dagen thuis na een positieve uitslag van de test.
 • Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
 • Houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar.
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
 • Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie.
 • Vermijd het aanraken van je gezicht.
 • Schud geen handen.

Laten wij ons blijven houden aan de vastgestelde richtlijnen. Wij willen voorkomen dat er boetes worden uitgedeeld omdat de maatregelen door leden niet worden nageleefd. En dit zou zomaar kunnen betekenen dat ons sportpark op slot gaat en dat willen wij uiteraard niet.

Heeft u vragen, schroom dan niet deze te stellen aan de Penningsmeester (penningsmeester@kltv-krommenie.nl) of de Secretaris (secretariaat@kltv-krommenie.nl).

Blijf gezond, denk aan elkaar!

Sportieve groet,

Het Bestuur

Sponsoren

Marc Lange
Evert bruijns
Willems
Kang Wah
Sport-tenniscentrum-uitgeest
Caron
Foekens
First Lady

Realisatie: verenigingenweb