U bent hier:

Setzetsels Glossy style

24/04/2020De Setzetsels is flink vernieuwd in lay-out, in content en met een nieuw team. Door onze website was veel informatie dubbel in de Setzelsels en soms zelfs achterhaald. Kortom, tijd voor een nieuwe wending. Met een nieuw team hebben we gebrainstormd en download hier het nieuwe resultaat.

De Setzetsels wordt voor en door jou opgesteld. Dus mis je nog zaken of heb je nog leuke ideeën? Mail ons direct! Redactie.setzetsels@kpnmail.nl

Uiteraard blijven we de belangrijkste informatie gewoon delen, maar ligt er ook meer nadruk op historie, nieuwe leden, op resultaten, op fun, op jeugd en Padel. Door Corona zijn een aantal van deze topics in deze editie niet vertegenwoordigd. Bij een volgende editie en indien actueel, zullen deze weer worden meegenomen.

We zijn heel benieuwd naar de reacties.

Sponsoren