Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KrAs-toernooi

Jeugdscommissie

KRAS Jeugd Tennis Toernooi in de herfstvakantie
De inschrijving voor het jaarlijkse KRAS Jeugd Tennis Toernooi, een van de gezelligste jeugd tennistoernooien in de Zaanstreek, is weer geopend. Dit toernooi wordt gespeeld in de herfstvakantie van woensdag 23 t/m vrijdag 25 oktober en staat garant voor drie dagen vol tennisplezier. Inschrijving staat open voor jeugd tennissend op recreatief dan wel prestatief niveau. De speelcategorieën zijn: rood, oranje, groen en geel. De enige voorwaarde is dat je lid bent van één van de tennisverengingen in de Zaanstreek of Wormer. Het toernooi wordt gespeeld op de banen van TV Assendelft, De Cromme Bal en KLTV. Deze drie verenigingen zijn gelegen in Krommenie en Assendelft en organiseren samen dit toernooi. Van die twee plaatsnamen is dus ook de naam van het toernooi van afgeleid.

Tijdens dit toernooi is uiteraard een belangrijke plaats voor tennis ingeruimd. Maar er gebeurt meer dan alleen tennissen. Deze andere activiteiten vinden eveneens plaats op de tennisbanen van de organiserende verenigingen. Het KRAS toernooi heeft dit jaar als thema ‘Olympic Games' die georganiseerd worden in Tokio, Japan in 2020. De toernooicommissie is nu druk bezig rond dat thema leuke activiteiten te bedenken. Onderdeel van het toernooi is ook altijd een gezellige feestavond. Deze keer zal die plaatsvinden op donderdagavond bij De Cromme Bal. Ook goed om te weten: er is altijd wat lekkers te eten tussen de middag. Overigens zijn er (trouwe) deelnemers aan het KRAS toernooi die liever thuis blijven met de herfstvakantie dan dat zij met vakantie gaan!

Dus tennis spelende jeugd, jonger dan 18 jaar oud, lid van een één van de tennisverengingen in de Zaanstreek of Wormer, niet weg tijdens de herfstvakantie en die zin heeft om te tennissen en in leuke andere activiteiten, schrijf je dan uiterlijk 13 oktober in via toernooi.nl. De toernooicommissie hoopt weer op veel inschrijvingen. Immers hoe meer jeugdspelers zich inschrijven, des te beter de poules/wedstrijdschema’s samengesteld kunnen worden met tennissers van een zoveel mogelijk gelijk niveau. En dat levert dan weer mooi tennis op voor de toeschouwers. Dit toernooi is, naast voor echte wedstrijdspelers, ook uitermate geschikt voor tennissers die geen echte wedstrijdtijgers zijn en misschien normaal niet zo snel aan tennistoernooi meedoen omdat ze meer op een recreatief niveau de tennissport beoefenen. Aarzel niet maar schrijf je gewoon in! Voor eventueel nadere informatie, stuur een mailtje naar jeugd@tvassendelft.nl.

Inschrijven Groen-Geel

Inschrijven Oranje-Rood

Sponsoren

Ron en Janet Mode
First Lady
Sport en Vrije tijd
Tamme Boer
Kang Wah
Evert bruijns
Tempo Doeloe
Van Zaanen

Realisatie: verenigingenweb