Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Jeugd- en seniorenselectie in nieuwe sponsorkleding

Voorzitter

Op 29 maart jl. werden zowel de jeugd- als seniorenselectie voorzien van nieuwe sponsorkleding. Dankzij de hoofdsponsor Bert van Vulpen en Tennis Direct werd de seniorenselectie voorzien van de kledinglijn van Babolat. Bert van Vulpen was persoonlijk aanwezig samen met Sabine Denkers om de seniorenselectie toe te spreken en samen met hun op de foto te gaan. 

Tevens werd de jeugdselectie in het nieuw gestoken door de sponsoren Tennis Direct, Valverde, Jezz Projectmanagement en Steboma. Alle sponsoren waren aanwezig bij de uitreiking van de kleding. De dames van de JC hadden de kledinglijn van Wilson uitgekozen voor de jeugd. Een prachtig plaatje dat vastgelegd werd door Onno Boermeester, onze huisfotograaf!

De jeugd- en seniorenselectie zijn in elk geval klaar voor het nieuwe seizoen! 

Sponsoren

VGN
Havenrijk
Vonksports
Ron en Janet Mode
Smit sport trofeeen
Huitema Tegels
Beku Krommenie
VBK

Realisatie: verenigingenweb