Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KLTV tekent sponsorcontract met Tennis Direct

voorzitter

Het bestuur heeft op 5 februari 2019 een 3-jarig sponsorcontract getekend met Tennis Direct. Via Tennis Direct wordt de sponsorkleding van de jeugd- en seniorenselectie aangeschaft en de prijzen van het open toernooi en andere toernooien. Tevens worden de tennisballen voor de trainers en competitie via Tennis Direct afgenomen.

Tennis Direct levert een winddoek voor de tennisbanen. Daarnaast ontvangt elk lid van de vereniging jaarlijks een kortingsvoucher van EUR 10,- bij een minimaal aankoopbedrag van EUR 75,-. De vereniging ontvangt verder korting op trainersmaterialen. Als bestuur zijn we erg blij met onze nieuwe subsponsor!

Sponsoren

Foekens
Heijne Krommenie
Fit Krommenie
Huitema Tegels
Meijn kremers
LEEF
Piet Kerssens
Kang Wah

Realisatie: verenigingenweb