Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KLTV maakt kennis met Padel Tennis

voorzitter

Zondag 16 december was het dan zo ver: een groep van 20 KLTV leden verzamelden zich bij TV Neckslag om kennis te maken met Padel Tennis. De accountmanager van de KNLTB (Frank Neering) had 2 trainers geregeld om onze leden de eerste beginselen van Padel Tennis bij te brengen. Onder hun bezielende leiding startten allereerst de heren van KLTV en een uur later waren de dames aan de beurt.

De eerste slagen waren nog wat onwennig, maar al snel ontstonden al de eerste rally's. De glazen wand was best wel een boosdoener, maar de trainers gaven aan dat je die als 'grootste vriend' moest gaan zien. Dat gebeurde dan ook al snel en via het glas werden verschillende mooie returns geslagen.

Al met al was het een leuke, leerzame ochtend die naar meer smaakte. Afgesproken is dat er op korte termijn KLTV-leden kunnen meedoen aan een wedstrijdmiddag Padel Tennis. Van deze aanbieding gaan ongetwijfeld gebruik gemaakt worden. Dank gaat uit naar de trainers Joost Franken en Jurre Holman en onze accountmanager Frank Neering voor het mogelijk maken van deze ochtend!

​​​​​​

Sponsoren

LEEF
Huitema Tegels
Rue du saint
Vonksports
Baderie
Kang Wah
Cafe atlantic
Gerard Klitsie

Realisatie: verenigingenweb