Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

KLTV in de prijzen bij Rabobank Clubkas campagne

Voorzitter

Op 4 oktober jl. was de finale van de Rabobank Clubkas Campagne in het Zaantheater. Ook KLTV viel in de prijzen door de stemmen die door de leden van de Rabobank op KLTV waren uitgebracht. Op de finale avond mocht het bestuur een geldprijs in ontvangst nemen van EUR 1064,53-. Fantastisch natuurlijk!

Wij willen alle leden van KLTV en de Rabobank bedanken die hun stem op KLTV hebben uitgebracht. Uiteraard krijgt dit geldbedrag een nuttige besteding binnen de club.

Tijdens de finaleavond werd een mooie presentatie gehouden door Kim Lammers (voormalig olympisch hockey kampioen). Aan het einde van de avond mocht onze penningmeester met Kim op de foto en de cheque. (zie foto)

Sponsoren

VBK
Rue du saint
Tempo Doeloe
Van Zaanen
Apollo
Foekens
Gerard Klitsie
Hans Knijnenberg

Realisatie: verenigingenweb