Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Blog Voorzitter

Mark Sijthoff

Januari 2019- We zitten alweer in 2019. Hopelijk heeft iedereen een goede jaarwisseling gehad en fijne feestdagen. Inmiddels hebben we de nieuwjaarsreceptie achter ons gelaten. Tijdens de receptie hebben we onze nieuwe Jeugdhoek geopend. De jeugd kan nu gamen in de Lobbie op de playstation en op de Wii. De donatie van de Rabobank Clubkas Campagne hebben we hiervoor gebruikt en de verbouwing is door Cees Meijn en Jan Roth gedaan. Deze mannen hebben tevens onze bar in de Lobbie onder handen genomen. Deze heeft ook een aardige upgrade gekregen. Top mannen!

Als bestuur zijn we druk bezig met het onderwerp Padelbanen. De subsidie aanvraag richting het Schipholfonds is inmiddels de deur uit. We gaan proberen op korte termijn met de Wethouder Sport van de gemeente Zaanstad een gesprek te hebben. Hier zullen we ook een verzoek tot subsidie neerleggen. Doel is om op de ALV van 29 maart een definitief financieel plaatje neer te leggen voor de investering in Padelbanen. We houden u op de hoogte!

Daarnaast is de aanvraag voor de SBOS-subsidie de deur uit. Zoals bekend zullen we banen in 2019 gaan vervangen tezamen met het hekwerk. In maart wordt er al LED-verlichting geplaatst in de baanverlichting en maken we als vereniging een goede stap in het kader van duurzaamheid.

Vanaf februari 2019 hebben we een stagiaire van het CIOS bij KLTV. Zijn naam is Santino en hij zal zich binnenkort aan u voorstellen. Santino gaat zich met de communicatie binnen KLTV bezighouden (denk hierbij aan Website, Club app, Facebook en Instagram) en heeft daarnaast als opdracht om een evenement bij KLTV te gaan organiseren.

De kantinecommissie is inmiddels weer op volle oorlogssterkte en dat is mooi! De eerste vergadering is een feit en deze commissie gaat aan de slag met het inplannen van de bardiensten en het organiseren van activiteiten. Als bestuur zijn we er blij mee!

We hebben wat reacties gekregen naar aanleiding van de bardiensten die nu alleen gedraaid moeten worden. Met name alleen afsluiten wordt gezien als erg vervelend. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat leden alleen de kantine afsluiten bij de avonddiensten. Verzoek is gezamenlijk met de laatste aanwezige spelers het park te verlaten. We hopen op uw begrip!

Vanuit de penningmeester is een mail uitgegaan inzake de obligatielening die wordt uitgeschreven in verband met de vervanging van de banen. Leden kunnen zich aanmelden bij de penningmeester wanneer ze in aanmerking willen komen voor een obligatie met een couponwaarde van EUR 5.000,-. De toekenning gaat op volgorde van inschrijving!

Als bestuur zijn we erg blij met de nieuwe hoofdsponsor en de trouwe sub-sponsoren van de vereniging. Dankzij hen kunnen we de jeugd en selectie dit jaar weer voorzien van nieuwe sponsorkleding. We hebben een sponsordeal met Tennis Direct kunnen sluiten en we gaan nu de kledinglijn selecteren voor de jeugd en seniorenselectie. In het voorjaar kunt de nieuwe kleding bewonderen op ons park bij de eerste competitiewedstrijden! Denkt u trouwens ook nog even aan sponsorkliks? Met een extra klik ontvangen wij als KLTV een stukje provisie bij uw aankopen.

Het bestuur is zich verder aan het voorbereiden op de ALV. De agendapunten zijn min of meer bepaald en in onze vergadering van februari zetten we de puntjes op de i. We willen o.a. een Kahoot! doen tijdens de ledenvergadering. Hiervoor is het van belang dat u uw mobiele telefoon meebrengt naar de ledenvergadering( en dan is ook handig als deze opgeladen is). Tijdens de Kahoot! gaan we in op onderwerpen die onder onze leden spelen en vragen daarbij om uw mening.

Met het winterse weer zijn de banen niet altijd bespeelbaar, de sneeuw en opdooi kunnen dan een spelbreker zijn. Via de website proberen wij u op de hoogte houden over het toestand van de banen. Gerard, George en Auke zijn onze ‘ijsmeesters’ en volgen de weersperikelen voor u op de voet.

Mocht u binnenkort op de club zijn, proef dan de nieuwe koffievarianten. We zijn een contract aangegaan met Coffee Click en vanaf begin dit jaar is het nu mogelijk om een cappuccino of latte macchiato te nuttigen. Iedere smaak is natuurlijk weer anders en dat merken we ook in de reacties over de koffie…. We proberen te luisteren naar de vele wensen en het apparaat zo af te stellen dat iedereen tevreden is. Ook hier vragen wij u om uw begrip.

Last but not least.. als bestuur willen we verder ons clubhuis nog wat opleuken. Op de tafels vindt u inmiddels al wat vazen. Binnenkort wordt gestart met de kast van de commissiehoek en we hebben ook een leuk idee voor de gang bij de kleedkamers. Wordt vervolgd!

Ik hoop u spoedig weer op het park aan te treffen!

Mark Sijthoff - voorzitter KLTV

Eerdere blogs van de voorzitter

Sponsoren

Piet Kerssens
Vonksports
Van Zaanen
Willems
Slagerij Donker
Groentehandel Johan
Sport en Vrije tijd
Sport-tenniscentrum-uitgeest

Realisatie: verenigingenweb