Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Blog Voorzitter

Mark Sijthoff

Sept 2019- Bijna klaar!! En dan bedoel ik uiteraard de renovatie van de tennisbanen, de realisatie van het nieuwe hekwerk en de padelbanen! Sinds week 31 wordt er hard gewerkt om ons park weer een nieuw uiterlijk te geven naar de toekomst toe. Er is uiteindelijk door het bestuur i.s.m. de padelcommissie besloten om 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld. Bij de realisatie van het oorspronkelijke plan zou er zeer weinig ruimte over blijven tussen de minibanen, padelbanen en baan 6. Tevens zouden we dan een stuk van de volkstuinvereniging moeten opeisen, omdat daar de officiële erfgrens loopt van onze grond. En die ruimte zouden we nodig hebben gehad voor de realisatie van het oorspronkelijke idee. Aangezien we op goede voet willen blijven leven met de tuindersvereniging en we liever meer ruimte willen hebben tussen de banen is het besluit dus genomen om ‘slechts’ 2 padelbanen te realiseren en geen beachtennisveld.

Naast de aannemers zijn ook leden van KLTV nauw betrokken bij de werkzaamheden. George Kramer en Gerard Schavemaker zijn namens de OC (en met de OC) zeer regelmatig te vinden op het park om te ondersteunen bij de werkzaamheden. Tevens zijn Jules Tabak en Gert Jan Koopman nauw betrokken bij de realisatie. Mijn dank gaat uit naar hun bijdrage tijdens de weken van de renovatie. De padelbanen krijgen al duidelijk hun vormen, de tennisbanen liggen al klaar. Alleen het hekwerk moet nog afgerond worden zodat de leden weer onbezorgd hun balletje kunnen slaan. De huidige planning gaat ervan uit dat in de week van 9 september de werkzaamheden zullen zijn afgerond! Tussen de padelbanen en tuindersvereniging is tevens een stuk nieuw kunstgras gerealiseerd t.b.v. een mooie afwerking (onderhoudsvrij). Jules Tabak heeft met zijn bedrijf Isolas BV i.s.m. Menno Rodenburg (Loon & Grondwerken) dit stuk gras gesponsord. Heel veel dank hiervoor!

Op onze website kunt al een filmpje vinden die een sneak preview geeft hoe het park er inmiddels uitziet!

Inmiddels ligt de zomer achter ons. Ik hoop dat u allen een paar mooie weken achter de rug heeft in binnen- of buitenland. De Lobbieweek was een prachtige week, waar de deelnemers moesten zwoegen bij tropische temperaturen. De Lobbiecommissie wil ik bedanken voor al hun inzet gedurende deze week! Ook een KLTV succes tijdens dit toernooi: Joost Bos en Sjoerd Migchelsen van KLTV waren de winnaars in de HD3. Proficiat heren!

Bij de realisatie van de nieuwe tennisbanen worden er ook nieuwe poorten in gebruik genomen. Bij de padelbanen komt een looppoort die alleen vanuit de binnenkant van het park geopend kan worden. Deze kan gebruikt worden indien er ballen vanuit de padelkooi op het pad of in de volkstuinen terecht zijn gekomen. Tussen baan 3 en 4 komt een elektronische poort die m.b.v. een ledenpas geopend kan worden. Met de gemeente is afgesproken dat vanaf de parkeerplaats bij de Crommenije een pad komt dat leidt naar het tussen pad bij baan 3 en 4. Tevens heeft de wethouder de toezegging gedaan om het pad achter onze banen te voorzien van deugdelijke verlichting zodat leden zich daar ook veilig zullen gaan voelen.

Ondertussen zijn we als bestuur druk bezig met de voorbereidingen voor een open dag bij KLTV. We willen Krommenie en omgeving laten weten dat we nieuwe (padel)banen hebben waar we trots op zijn! Tevens zullen de nieuwe padelbanen officieel geopend worden, waarbij o.a. een afvaardiging van het Schipholfonds aanwezig zal zijn om de financiële bijdrage aan de club bekend te maken. De open dag is gepland op 28 september a.s. en ziet er als volgt uit:

10.00 uur-13.00 uur        Finales Jeugd Clubkampioenschappen
13.00 uur                        Start open dag 
13.00 uur - 15.00 uur      Start Clinic Padel
13.00 uur - 15.00 uur      Start Clinic Tennis
15.00 uur                        Start demo wedstrijd Tennis     
15.45 uur                        Start demo wedstrijd Padel
16.00 uur                        Ontvangst genodigden
16.30 uur                        Opening Padel banen & uitreiking cheque
17.00 uur                        Afsluiting door bestuur
17.15 uur                        Start BBQ
17.30 uur                        Start finales Senioren Clubkampioenschappen Enkel
+/- 20.15 uur                   Start Feestavond met DJ Swim

Binnenkort start de campagne via social media en de regionale kranten, maar noteer deze datum alvast in uw agenda! We hopen u te zien op het nieuwe park!

Als vereniging hebben we inmiddels de beschikking over een tiental padelrackets met ballen. We zullen als bestuur zorgen dat deze rackets via bruikleen beschikbaar worden gesteld aan leden om te kunnen padelen. Binnenkort laten we weten op welke wijze dit precies gaat werken. Doel is in elk geval om zoveel mogelijk leden kennis te laten maken met Padel! Maar pas op: het is verslavend!

Vergeet dan verder niet u in te schrijven voor de clubkampioenschappen enkel/dubbel/mix. De inschrijving kunt u vinden op toernooi.nl. Tot snel op de baan!

Mark Sijthoff - voorzitter KLTV

Eerdere blogs van de voorzitter

Sponsoren

Caron
Rue du saint
LEEF
First Lady
VGN
Groot Schoenen
Drukkerij Stetyco
Auke de Boer

Realisatie: verenigingenweb