Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Blog Voorzitter

Mark Sijthoff

November 2018- Hier schrijft een zeer contente voorzitter! Wij hebben op 12 oktober jl. een zeer goede opkomst gehad op onze bijzondere ledenvergadering. Maar liefts 61 leden waren aanwezig om kritische vragen te stellen inzake de toekomstige investering die we als club moeten doen in nieuwe banen, hekwerk en LED-verlichting. Geweldig dat leden van verschillende leeftijden aanwezig waren op deze avond. Alle voorstellen zijn door de leden geaccordeerd en voor ons als bestuur betekent dit dat we nu verder kunnen! Vanaf 1 januari 2019 hebben we als KLTV verschillende nieuwe vormen van contributie en zeer binnenkort doen wij communicatie uit op welke manier u kunt switchen van contributievorm. De notulen staan inmiddels in de setzetsel en kunt u hier ook nog nalezen! 
Setsetzel met Notulen BLV

Op dezelfde avond hebben wij u geïnformeerd over de samenwerking met de Cromme Bal en daar hebben we u ook nog eens een aparte nieuwsbrief over gestuurd.Tevens hebben we u geinformeerd over het feit dat we de mogelijkheid van Padelbanen zouden gaan onderzoeken. Dit onderzoek loopt volop! Binnenkort hoort u hierover meer van ons!

Waar zijn we op dit moment dan nog meer mee bezig als bestuur? Diverse zaken met betrekking tot de verschillende commissies. Als bestuur zijn we erg blij dat de Jeugdcommissie inmiddels weer op volle oorlogssterkte is. Het Haloweenfeest dat door hen georganiseerd werd in samenwerking met de trainers, was een enorm groot succes! Maar liefst 62! kinderen deden mee met dit evenement en zowel deelnemers als organisators liepen in geweldige outfits! Pluim voor de Jeugdcommissie en de trainers! Enkele andere commissies kunnen nog wat versterking gebruiken. De seniorencommissie heeft inmiddels enkele nieuwe leden en dat gaat dus de goede kant op. De kantinecommissie kan echter nog behoorlijk wat versterking gebruiken. Als bestuur gaan we samen met de huidige commissieleden bekijken hoe we deze versterking kunnen gaan binnentanken. Wij komen hiervoor actief naar u toe, want samen staan we sterk!

In verband met de nieuwe contributievormen dienen we onze ledenadministratie aan te passen. Binnenkort organiseren we als bestuur een workshop om samen met de belanghebbenden de nieuwe applicatie van de KNLTB hiervoor te gaan gebruiken en inrichten. Wat verder nog? We zijn als KLTV nu aangesloten bij Sponsorkliks. Door via sponsorkliks te bestellen bij o.a. Bol.com, Booking.com, Wehkamp etc ontvangt KLTV een kleine commissie, dus bestel graag uw resi of aankopen (met de Sint in aantocht) via sponsorkliks, want alle kleine beetjes helpen! Tevens is de nieuwe clubapp voorzien met het laatste nieuws. Mocht u de clubapp nog niet hebben, download deze dan op uw mobiele telefoon zodat u van het laatste nieuws op de hoogte bent.

Dan wat nieuwtjes........... Als bestuur willen we de kantine verder meer uitstraling geven. De commissiehoek wordt onder handen genomen en de stalen kasten daar worden vervangen door een nieuw steigerhout exemplaar. Tevens gaan we de hoek bij het afhangbord aanpakken. Hier ligt veelal troep in dat door spelers is achtergebleven in de kantine en dit geeft een rommelig gezicht. We gaan hier een jeugdhoek maken voor de kleintjes en tieners. Cees Meijn heeft deze taak voor ons opgepakt (SUper Cees!) en zal zorgen dat we allen bij de nieuwjaarsborrel het resultaat kunnen zien. We zijn voor de jeugdhoek nog op zoek naar een Wii en een Playstation. Mocht u er 1 hebben liggen die weg mag, dan horen wij graag!

Een ander nieuwtje is dat we een bestuursfunctie hebben weten in te vullen, nl. de secretarisfunctie. Vanaf 1 januari a.s. zal deze functie al ad interim ingevud worden en we zullen tijdens de ALV in maart 2019 een officiele bekrachtiging vragen aan de leden. Wie dat is, moet ik nog even voor mij houden maar ik zal dit binnenkort toevoegen aan deze blog.

Dan een heuglijk feit, waar we als bestuur erg blij mee zijn..........! We hebben een nieuwe hoofdsponsor die zich de komende 3 jaar aan KLTV wil verbinden, zijn naam........................ BERT VAN VULPEN MAKELAARDIJ. Op dit moment maken we als bestuur het contract op om deze de komende periode gezamenlijk te gaan ondertekenen. Uiteraard zullen we dit officiële moment via de Zaanse media met u gaan delen. Op de wijze waarop Bert van Vulpen deze sponsoring vorm gaat geven binnen KLTV komen we nog even uitgebreid bij u op terug!

Zoals u kunt lezen zijn we met vele zaken bezig als vereniging en bestuur. Mocht u nog vragen of verzoeken hebben aan ons als bestuur schroom dan niet om ons op te zoeken als wij op de club zijn of anders via de mail. Wij horen graag uw mening!

Ik hoop u spoedig weer op het park aan te treffen!

Mark Sijthoff - voorzitter KLTV

Eerdere blogs van de voorzitter

Sponsoren

Foto van Wijk
Groentehandel Johan
Cafe atlantic
Nobby Roth
Evert bruijns
Apollo
Meijn kremers
Groot Schoenen

Realisatie: verenigingenweb