Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Blog Voorzitter

Mark Sijthoff

April 2019- De afgelopen maanden is er best veel gebeurd! De kantine heeft een mooie metamorfose ondergaan en ziet er weer strak uit. Voor de hal hebben we ook nog een leuk idee in petto. Daar wordt nu hard aan gewerkt. De ALV van 2019 ligt inmiddels al weer achter ons, maar 1 om zeker nog even bij stil te staan. Naast het feit dat we enkele leden in het zonnetje hebben gezet, hebben we een besluit kunnen nemen over Padel. Dankzij de fantastische bijdragen van Honig-Laanfonds, Rabobank Coöperatie Fonds en het Schipholfonds is het financieel haalbaar om 2 padelbanen te gaan realiseren en een Beach tennisveld. Een nieuw hoofdstuk zal worden toegevoegd aan de historie van onze mooie club!

Op 16 april a.s. wordt er gestart met de voorbereidingen van de realisatie. Er wordt dan zand gestort op ‘baan 7’ waarna we z.s.m. een sonderingsonderzoek laten uitvoeren. Vervolgens weten we dan op welke wijze we de fundering gaan realiseren van de padelbanen. Het bedrijf Padelbouw gaat in dezelfde periode aan de slag wanneer de tennisbanen gerenoveerd gaan worden. We verwachten na het sonderingsonderzoek de definitieve planning van Padelbouw. Als bestuur geven we binnenkort de opdracht aan de nieuwe Padelcommissie (in oprichting) om e.e.a. uit te gaan werken. Het gaat dan o.a. om de volgende onderwerpen: welk planningsysteem gaan we hanteren voor Padel, hoe gaan we om met externe baanhuur, welke openingstijden hanteren we van de kantine i.v.m. Padel, hoe gaan we om met verhuur van rackets, op welke tijdstippen wordt er Padel-training gegeven. Genoeg stof om over na te denken en uiteraard wordt er ook nagedacht over een feestelijke opening van de Padelbanen. Wordt vervolgd!

Op 16 april a.s. wordt het 25 jarig bestaan van de Krasse Knarren gevierd. Inmiddels is hierover ook een leuk stukje in de media verschenen. Op die dag worden er wat anekdotes verteld en wordt er op gebak getrakteerd door het bestuur. Dit laten we namelijk niet zomaar als bestuur voorbij gaan!

Tijdens de ALV hebben we ook als bestuur nog even stilgestaan bij de verschillende manieren van communicatie richting de leden. Wij hebben aangegeven dat we de digitale media steeds meer gaan opzoeken. Hopelijk heeft u al de vernieuwde club app geïnstalleerd van de KNLTB?! Via dit medium zullen wij u namelijk steeds meer gaan informeren over lopende zaken binnen de vereniging. Verder zijn we bezig met Facebook en Instagram. Ook via deze media zult u binnenkort van ons horen! Voor degenen die dit allemaal niet kunnen volgen, houden we de vertrouwde Setsetzels waarin we uiteraard ook de benodigde informatie zullen verstrekken. Hiervoor hebben we overigens net een nieuwe omslag laten maken!

Als bestuur gaan we ook verder met de gesprekken met de gemeente. We hebben het dan over de wateroverlast en de oplossing hiervoor op de korte- en lange termijn. Daarnaast is het onderwerp fusie ook nog gespreksonderwerp. Voor het laatste onderwerp hebben als beide verenigingen actief de gemeente opgezocht, maar helaas is er vanuit de gemeente nog weinig antwoord gekomen op onze vragen. Mocht daar verandering in komen dan laten we u dit weten.

Ondertussen is de competitie ook weer begonnen. Veel spelers, bezoekers en jeugd op het park aan de Rosariumlaan. Cees Meijn heeft als VCL weer de gehele planning voor zijn rekening genomen en het loopt inmiddels op rolletjes. Vergeet niet u in te schrijven voor de afsluitende BBQ! Inschrijven kunt u bij Cees Meijn. Laten we hopen op mooi weer en sportieve wedstrijden!

Denkt u ook nog even aan sponsorkliks? Als u online bestellingen doet, doe dit dan via Sponsorkliks. Op deze manier ontvangen wij als vereniging een kleine bijdrage. Tevens heeft onze hoofdsponsor een mooie advertentie laten plaatsen in ons clubblad. Mocht u uw woning willen verkopen, meldt u dan aan via de speciale website van Bert van Vulpen Makelaardij. Hier krijgt u namelijk een mooi aanbod en als KLTV profiteren wij gelijk mee!

Ik wens u allen een mooi voorjaar en een goede competitie. Tot snel op de baan!

Mark Sijthoff - voorzitter KLTV

Eerdere blogs van de voorzitter

Sponsoren

Meijn kremers
Foto van Wijk
Vonksports
Van Zaanen
Smit sport trofeeen
Kapsalon Ingrid
Ron ten Broek
Sport en Vrije tijd

Realisatie: verenigingenweb