Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Blog Voorzitter

Mark Sijthoff

November 2019- Trots als een pauw! Zo voelen wij ons als bestuur als we zien hoe het park er nu uitziet. Diverse bezoekers en toeschouwers overladen ons met complimenten. Het ziet er dan ook geweldig uit en de padelbanen worden zeer intensief gebruikt. Wat ons betreft een aanwinst en een goede investering!

In oktober hebben we de laatste opleverpunten besproken met de aannemer en deze zijn inmiddels allemaal opgelost. De firma Boon heeft ervoor gezorgd dat via het tablet in de gang ook de lichten van de padelbaan aan/uit gedaan kunnen worden. De grote schakelkast is inmiddels verdwenen. Tevens zijn de toegangspoorten voorzien van nieuwe paslezers. Ik verzoek de leden die met de auto komen om vooral gebruik te maken van de parkeerplaats bij de Crommenije om zo overlast bij onze buren zoveel mogelijk te beperken.

Onze trainer Auke heeft in november enkele instuifavonden gehouden die druk bezocht werden. Veel leden konden zo kennismaken met Padel. Inmiddels staat de mogelijkheid open om in te schrijven voor de padelcompetitie. Deze competitie start in maart 2020. Ik ben benieuwd hoeveel teams er mee gaan doen! Als bestuur bespreken we binnenkort de mogelijkheid om kennis te maken met padel voor leden van de Cromme Bal en inwoners van Krommenie/Assendelft. Het eerste interne toernooi voor leden is inmiddels ook al geweest op 29 november jl.! Volgend jaar zullen we het eerste open Padeltoernooi gaan organiseren. Leuke ontwikkelingen!

Complimenten aan de JC (en trainer) voor de organisatie van het KRAS-toernooi, Halloweentoernooi en Pieten toernooi. Deze evenementen waren een groot succes. Prachtig om te zien hoe de kinderen en JC tijdens het Halloween-toernooi in verschillende outfits verschenen om een prachtige middag en avond te beleven.

Binnenkort zullen wij onze leden gaan benaderen voor hulp bij activiteiten. Zoals u weet zijn we een vereniging en maken veel handen licht werk. De meeste activeiteiten en/of klussen worden door de verschillende commissie gefaciliteerd, maar voor enkele eenmalige klussen/activiteiten hebben wij uw hulp nodig. U hoort van ons!

Als bestuur zijn we alweer druk bezig met de voorbereiding van de ALV in maart 2020. Daarnaast zijn we in gesprek met de gemeente over de waterhuishouding rondom ons park. Zoals u gemekrt hebt is dit nog niet ideaal. De gemeente heeft plannen mbt de aanleg van een fietspad achter ons park. Dit moet ergens in 2020 gerealiseerd gaan worden, waarbij dan tevens voorzieningen worden aangebracht die de wateroverlast zouden moeten gaan beperken. Zodra wij meer weten dan informeren wij u.

Dan rest mij niets anders om u een prettige Sinterklaas te wensen en fijne feestdagen. Noteert u alvast de nieuwjaarsborrel in uw agenda: deze is op 5 januari 2020! Ik hoop u binnenkort weer op het park te treffen!

Mark Sijthoff - voorzitter KLTV

Eerdere blogs van de voorzitter

Sponsoren

Kapsalon Ingrid
Adrie Jonk
Ron ten Broek
Sport en Vrije tijd
Sport-tenniscentrum-uitgeest
LEEF
Marc Lange
Verantwoord bewegen

Realisatie: verenigingenweb