Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Eerste training Blauwe jeugd(4 t/m 5 jaar)

Jeugdcommissie

De eerste training van de Blauwe Jeugd is een feit. Maar liefst 7 kinderen van 4 en 5 jaar oud hebben kennis gemaakt met de tennissport. Ze krijgen twee gratis proeftrainingen en kunnen zich dan aanmelden als lid. Het lidmaatschap voor deze jeugd is bij KLTV gratis tot 6 jaar. Er is geen inschrijfkosten bij de KNLTB en worden alleen de trainingkosten tegen kostprijs in rekening gebracht. Heeft u kinderen of kleinkinderen in deze leeftijdscatagorie meld ze dan aan om het tennis te beleven. Onze trainer Max had er veel zin in en vond het erg leuk. Ook de eerste reacties van de kinderen en de ouders aan de kant waren erg leuk en enthousiast.

Sponsoren

Ron ten Broek
Huitema Tegels
Rue du saint
Kang Wah
Heijne Krommenie
le credit sportif
First Lady
LEEF

Realisatie: verenigingenweb