Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Tennisvereniging K.L.T.V. uit Krommenie heeft nieuwe Voorzitter

Het bestuur

Vrijdag 23 maart jl. was de Algemene Ledenvergadering van KLTV, die prima bezocht werd.

Naast de bekende onderwerpen van algemene en financiële aard waren er tijdens deze avond nog een aantal officiële handelingen te verrichten. De leden werden ook nader geïnformeerd over de introductie ofwel omtrent de redenen en het waarom van een aangepast bestuursmodel.

Zo werden er ook een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet ;te weten , 5 leden met een 50 jarig lidmaatschap; 2 x met hun 40 jarig en 16 x met 25 jarig lidmaatschap. Naast de felicitaties van de voorzitter ontvingen zij een aandenken van dit heugelijke  moment

De overbekende KLTV_Bokaal , die bestemd is voor de Clubman van het jaar ging over 2017 naar de onderhoudsman en techneut pur sang Piet NoomDe voorzitter overhandigde hem de bokaal en sprak lovende woorden over hem. (zie foto 1)

Bij de bestuursverkiezingen stond geagendeerd het feit dat de huidige voorzitter Gerard Schavemaker na 21 jaar als zodanig te hebben gefunctioneerd niet meer herkiesbaar was.

Daar tegenover stond het voorstel aan de ledenvergadering om een opvolger te benoemen in de persoon van Mark Sijthoff; die met luid applaus benoemd werd.(foto 3)

Zijn eerste handeling die hij vervolgens uitvoerde was om de ledenvergadering voor te stellen om de vertrekkende preases  Gerard te benoemen als ERE LID van KLTV, wat ook met luid applaus werd ondersteund. (zie foto 2)

Tot slot werd Eric van Kuik benoemd als bestuurslid Algemene zaken en werden ook nog een 2-tal vacatures onder de aandacht gebracht.

Na afloop van de ledenvergadering namen zowel de huidige voorzitter als ex-voorzitter de verschillende felicitaties en dankwoorden in ontvangst van de aanwezige leden.

Sponsoren

Gerard Klitsie
Apollo
Marc Lange
Tamme Boer
Da Marcello
Tempo Doeloe
Havenrijk
Beku Krommenie

Realisatie: verenigingenweb