Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Competitie Afsluiting met een BBQ!

De Technische commissie

Beste Competitiespelers,

De nieuwe Technische Commissie wil dit jaar wederom de competitie gezamenlijk en gezellig met jullie afsluiten! De TC organiseert daarom voor alle competitiespelers, jeugd & Senioren, alsook hun trouwe aanhang en supporters, een Barbecue! Dit willen we doen op zondag 3 juni 2018. Inschrijving is verplicht en kan via de aanvoerders van de teams.

Zondag 3 juni is de laatste dag van de voorjaarscompetitie 2018. We zullen als TC proberen te zorgen dat het wedstrijdprogramma thuis om ca 18:00 klaar is. Voor de teams die uit spelen, zullen we het verzoek indienen bij de diverse verenigingen of onze teams in de ochtend mogen starten zodat iedereen op tijd terug kan zijn in Krommenie.
Wil jij met je team ook komen? Geef je dan via je aanvoerder op voor deze afsluiting. De kosten voor deze afsluiting zijn EUR 7,50 p.p. voor senioren en EUR 5,00 p.p. voor kinderen.

Tijdens deze afsluiting zullen de kampioenen van dit voorjaar in het zonnetje worden gezet. Aangezien op zondag zullen enkele teams de laatste ronde spelen, zullen deze teams ervoor moeten zorgen dat het kampioensschap in de voorlaatste ronde worden binnengehaald.

Laat onze competitieleider daarom voor 26 mei a.s. weten of jouw team aanwezig is en zo ja, met hoeveel personen. Dit kan door een mailtje te sturen naar vcl.tc@kltv-krommenie.nl. Alleen opgave per mail wordt geaccepteerd en verwerkt! Betaling zal plaatvinden door middel van een TIKKIE die door Cees Meijn verzonden zal worden naar de aanvoerders.

Zondag 3 juni ziet er als volgt uit:

15:30 uur                   Borrel staat klaar!
                                   Laatste wedstrijden
rond 17:30 uur           BBQ

We hopen jou, je team en de trouwe supporters te mogen begroeten op deze middag!

Groetjes,

De Technische Commissie van KLTV
Coen Büdgen
Marcel Haarhuis
Cees Meijn
Mark Sijthoff (vz)

Sponsoren

Baderie
Beku Krommenie
Foto van Wijk
Bos en Olgers
Carre
Evert bruijns
Huitema Tegels
Apollo

Realisatie: verenigingenweb