Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Jeugdclubkampioenschappen-en-clubkamp

De jeugdclubkampioenschappen worden traditiegetrouw gespeeld in de laatste week van de zomervakantie. Vanwege de renovatie van de banen wordt dat dit jaar iets anders en staan de jeugdclubkampioenschappen voorlopig (maar afhankelijk van de voortgang van de renovatie) gepland van woensdag 18 september t/m zaterdag 28 september 2019. Dit jaar gaat het kamp helaas niet door.

De jeugdclubkampioenschappen is een besloten toernooi voor de KLTV jeugdleden. Er wordt gespeeld in de onderdelen enkel, dubbel en mix en voor elke categorie is er een uiteindelijke winnaar, die zich op dat onderdeel een jaar lang clubkampioen mag noemen. De finalisten krijgen bij de prijsuitreiking een beker.

Er wordt veelal gestart in poultjes en na de poulefase start het afvalschema, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens de clubkampioenschappen worden er vele extra activiteiten georganiseerd door de JC en het WhozNext team.

Traditioneel vindt het clubkamp plaats in het weekend voorafgaand aan de clubkampioenschappen.

Het clubkamp wordt vanouds georganiseerd door het Whoznext team. Het thema voor dit jaar is nog niet bekend, maar zeker is dat er weer spannende proeven en leuke spellen zullen zijn. Ook gaan we gezellig slapen op de baan. Durf jij deze strijd aan? Geef je dan snel op!

Wie? voor de KLTV-jeugd van groep 4 t/m de brugklas
Wanneer? NTB
Hoe laat? NTB
Kosten? € 7,50 p.p
Wat mee te nemen? luchtbed, slaapzak, tennisracket, toiletspullen, droge kleren, pyjama en een goed humeur!
Voor de ouders: zouden jullie misschien wat lekkers willen maken voor het avondeten?

Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen dus schrijf je snel in door een mail te sturen naar trainerskltv@gmail.com. Vermeld daarin je naam, leeftijd, tel.nr en bijzonderheden (bijv. suikerziekte, vegetariër enz.)

PROGRAMMA 2019

  • 18 - 28 september Jeugd clubkampioenschappen
  • Zaterdag 21 september; "Sportspektakel" (16.00 - 18.00 uur)
  • Vrijdag 27 september; BBQ + BINGO (18.00 - 20.00 uur)
  • Zaterdag 28 september: FINALEDAG!

Sponsoren

Hans Knijnenberg
Sport en Vrije tijd
Willems
Groentehandel Johan
Foekens
Baderie
Van Zaanen
hvms

Realisatie: verenigingenweb