Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Zomer Challenge

Loopt het voetbal-, waterpolo-, volleybal- of korfbalseizoen ten einde en wil je in de zomer je conditie op peil houden, maar vind je de sportschool maar niets? Dan biedt tennisvereniging KLTV in Krommenie dé oplossing: ga de Zomerchallenge aan!

KLTV introduceert een nieuw lidmaatschap. Dat gaat op 1 juni in en duurt vier maanden. In deze periode kunnen de zogenoemde ‘zomerleden’ kennismaken met de tennissport voor een bedrag van € 59. Je wordt uitgenodigd voor een clinic, gegeven door de trainers van KLTV, je kunt deelnemen aan het gezellige Aardbeientoernooi in juni en de clubkampioenschappen in september. Verder kun je als lid van KLTV elke dag overdag of in de avond op de banen terecht om een balletje te slaan.

Er zit een lidmaatschap bij de tennisbond KNLTB aan vast, zodat de ‘zomertennissers’ ook de mogelijkheid hebben om mee te doen aan alle open toernooien in de Zaanstreek en daarbuiten. Dus ook het eigen Lobbietoernooi in de laatste week van juli!

Normaal gesproken loopt het zomerlidmaatschap eind september af, maar omdat deze zomer renovatie van het tennispark van KLTV gepland staat in de maand augustus, kunnen de zomertennissers dit jaar tot en met oktober doorgaan. Dan liggen er gloednieuwe kunstgrasbanen en er komen ook twee padelbanen.

Zomer Challenge 2019

Inschrijven kan op https://www.kltv-krommenie.nl/nl/vereniging/lid-worden. 

Sponsoren

Rue du saint
Adrie Jonk
Groot Schoenen
Tamme Boer
Van Zaanen
le credit sportif
Ron en Janet Mode
Foto van Wijk

Realisatie: verenigingenweb