Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

TC activiteiten

30 September 2017- Selectieuitje junioren- en senioren 2017

Padel Tennis met de KLTV selectie

Zaterdag 30 sept jl verzamelde 18 m/v zich bij KLTV om met 4 autos naar Bloemendaal te rijden waar drie nieuwe Padel Banen tot onze beschikking lagen. Voor lezers die niet bekend zijn met dit spel, het is een combinatie van tennis, squash en racketbal wat alleen als dubbelspel gespeeld kan worden.

Een strakke en bijna foutloze indeling van het speelschema zorgde voor een mix van Heren 1,2, 3 en 4 alsmede Dames 2. Twee uur lang werd er in diverse combinaties gestreden om het behalen van de meeste games. Waarbij er niet altijd even consequent met de spelregels werd omgegaan. Wel was er sprake van spectaculaire rally’s en onbegrijpelijke missers.  Dit spel laat zien dat een goede tennisser, niet meteen Padeltennis goed beheerst.

Waar de middag nog regenachtig begon, werd het droog en zelfs de zon heeft even zijn gezicht laten zien. Ruim 2 uur lang werden onder deze condities de wedstrijden gespeeld en dat leverde uiteindelijk een winnaar op. Aangezien de winnaar voortkwam uit de TC, is er gemakshalve geen ruchtbaarheid meer aan gegeven. Fraude en doorgestoken kaart zijn termen die snel rondzingen en dat willen we vermijden. Daarom hebben we clichématig besloten dat de totale groep de grote winnaar was, aangezien iedereen een gezellig en sportieve middag heeft gehad.

Terug in Krommenie werd er snel opgefrist en omgekleed waarna men zich verzamelde in Grand Café Atlantic. Na een paar drankjes aan de bar had onze sponsor een grote lange tafel voor ons gereserveerd waar we allen lekker gegeten hebben. Voor sommigen was het daarna mooi geweest, voor anderen riep de Kermis in Assendelft nog. Ondergetekende behoort tot de eerste groep, dus ik kan niks vertellen wat er daarna gebeurd is behalve dat er tot 04:00 uur nog appjes zijn gestuurd…

Dank allemaal weer voor de inzet! Volgend  jaar zal de TC weer met een andere afsluiting komen voor de selectie

Namens de Technische Commissie,

Coen.

Sponsoren

Kapsalon Ingrid
Attack
Verantwoord bewegen
Gifts en drinks
Valverde
Fit Krommenie
Heijne Krommenie
Sport en Vrije tijd

Realisatie: verenigingenweb